fbpx

AdMasters Adatvédelmi Irányelvei

1. Adatgyűjtés és Felhasználás: Az AdMasters csak azokat az adatokat gyűjti és használja fel, amelyek szükségesek ügyfeleink szolgáltatásaink igénybevételéhez. Adatait bizalmasan kezeljük, és csak azokat az információkat tároljuk, amelyek a jogszabályoknak megfelelően kerültek hozzánk.

2. Biztonság: Ügyelünk az adatok biztonságára, és megfelelő technikai és szervezeti intézkedéseket alkalmazunk a jogosulatlan hozzáférés, változtatás vagy terjesztés ellen.

3. Adattárolás és Megőrzés: Az adatokat csak azok számára hozzáférhető formában őrizzük meg, amelyeket jogszabályok előírnak. Az adatokat a szükséges ideig őrizzük meg, majd megfelelő módon megsemmisítjük.

4. Jogok és Ellenőrzés: Az ügyfeleknek joga van hozzáférni az általuk megadott személyes adatokhoz, azok helyesbítéséhez vagy törléséhez. Az AdMasters lehetőséget biztosít az adatokhoz való hozzáférésre és azok kezelésére.

5. Harmadik Felek: Az AdMasters nem osztja meg az ügyfelek személyes adatait harmadik felekkel anélkül, hogy azok előzetes hozzájárulását kérné.

6. Jogszabályok Betartása: Az AdMasters betartja a magyar adatvédelmi jogszabályokat és az európai uniós adatvédelmi rendeleteket, és folyamatosan frissíti az adatvédelmi irányelveket az aktuális előírásoknak megfelelően.

7. Kapcsolatfelvétel: Az AdMasters szívesen áll rendelkezésére bármilyen adatvédelmi kérdéssel kapcsolatban. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén.

Az AdMasters elkötelezett az ügyfelek magánéletének és személyes adatainak védelme mellett, és mindent megtesz a jogszabályok betartása érdekében.

Utolsó frissítés: [2023.09.22.]

Az AdMasters fenntartja a jogot az adatvédelmi irányelvek módosítására és frissítésére. Az esetleges változásokról értesíteni fogjuk ügyfeleinket.

Előző
Következő
Húz
Térkép