fbpx
VEZETŐSÉG

Az AdMasters neve mögött két szenvedélyes vállalkozó áll.

Ignéczi Viktor már több mint 15 éve dolgozik vállalkozóként és cégvezetőként. Az indulásai a fitnesz és személyi edzés területén kezdődtek, de az évek során olyan markáns és hatékony marketing kampányokat hozott létre, amelyek segítették kiemelkedni a versenytársai közül.

Az ügyfelei nemcsak vállalkozók és cégvezetők, hanem valódi barátok is lettek, akikkel az edzések és munka során is együtt töltötte az időt. Ebben az időszakban gyakran segítette nekik sikeres marketingstratégiák kidolgozásában, vevőszerzésben, SEO-optimalizálásban és egyéb marketingterületeken.

Ennek eredményeképpen vállalkozásának tevékenységi köre fokozatosan kibővült a marketingtanácsadás irányába. Az évek során felhalmozott tapasztalataival és tudásával vált megbízható és hatékony marketingtanácsadóvá.

Az utóbbi években Viktornál a hangsúly az online területre fókuszálódott, és a tőzsdei és kriptopiacokon szerzett nemzetközi tapasztalatai is beépültek szolgáltatásaiba. Tapasztalati úton sajátította el olyan technikákat és eljárásokat, amelyekről sehol sem oktatnak, és ezek olyan egyedi megoldásokat kínálnak, amelyek széles körben segítenek. Az általa alkalmazott technikák nemcsak a rafináltságra és teljesítményre összpontosítanak, hanem figyelembe veszik a piaci trendeket is. Az eredmények és a hatékonyság iránti elkötelezettsége segít abban, hogy ügyfeleinek a legoptimálisabb stratégiákat kínálja, amelyek segítik növelni az online térben való jelenlétüket és elérni a kívánt sikerüket.
Az AdMasters missziója az, hogy segítse vállalkozásait és cégvezetőit elérni és túlszárnyalni céljaikat a hatékony és eredményorientált marketing segítségével. Várja, hogy együtt dolgozzanak a sikerért!

Várhegyi Gergő, a Közösségi Reklámozás nevű marketing vállalkozás alapítója, 2013-ban hozta létre cégét azzal a céllal, hogy segítse a vállalkozásokat a digitális térben való hatékony jelenléttel és reklámozással. Az eltelt évek során Gergő és csapata olyan szaktudást és tapasztalatot halmozott fel, amely a digitális marketing számos területén kiemelkedővé tette őket.

Gergő az elmúlt 10 évben több száz weboldal és reklám kampány fejlesztését és kezelését vállalta el. A webshopok építése, az SEO optimalizálás, az animációs videók készítése, a videó és hangvágás, valamint a fotózás és videoklip készítés mind olyan területek lettek, amelyeken profi szintre fejlesztette magát. Az évek során folyamatosan tanult és bővítette tudását, így ma már szinte bármely vállalkozási üzletágban képes kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtani.

Gergő személyes hozzáállása az ügyfelek sikere iránt elkötelezett és szenvedélyes. Mindig keresi a legjobb SEO, arculat, dizájn megoldásokat, hogy ügyfelei a lehető legjobb eredményeket érhessék el a digitális térben. Az AdMasters csapata Gergő iránymutatása alapján törekszik a kreativitásra, a hatékonyságra és a minőségi munkára, hogy ügyfeleik elérhessék céljaikat.

 

Tóth Balázs a technológia transzfer, biztosítás és értékesítés területén képzett szakember, aki különböző pozíciókban szerzett tapasztalatot, például értékesítési menedzserként, országos menedzserként, ingatlan üzletág vezető menedzserként és vezetői asszisztensként.

A Nyugat-magyarországi Egyetemre járt, ahol üzleti adminisztrációt tanult. Folyékonyan beszél angolul és magyarul. Jártas a különböző digitális eszközökben, mint például a Google suite, a mesterséges intelligencia, az LLM CHATGPT és Claude, az adatvizualizáció, a Google Business/ADS/Analytics és az Adobe Photoshop.

Előadóként részt vett az ITU Telecom World 2019 konferencián Amszterdamban, ahol a technológiaátadással és innovációval kapcsolatos nézeteit osztotta meg. A Magyar Nemzeti Bank által kiállított pénzügyi és biztosításközvetítői tanúsítványokkal is rendelkezik, valamint konfliktuskezelési és tárgyalási technikákról szóló képzéseket végzett.
Szenvedélyesen szeret másoknak segíteni és megosztani a tudását. Kiváló szervezési, kommunikációs, interperszonális és egyéb munkával kapcsolatos készségekkel rendelkezik.

EGYESÜLÉS

AdMasters születése

Az igazi fordulópont 2021-ben jött el, amikor úgy döntöttünk, hogy összefogjuk tudásunkat és tapasztalatainkat, és létrehozzuk a KRYZA média birodalmat. Ez a birodalom magában foglalja a saját fejlesztésű KRYZA Network közösségi oldalt, a KRYZA CrypTube videómegosztót, a KRYZA Sound zenei stream oldalt, a KRZYA Education oktatási platformot, a KRYZA Labs mesterséges intelligencia felületet, valamint a KRYZA Exchange tőzsdei platformot. Ezek a részek együtt alkotják a KRYZA Ecosystemet. 

2023-ban elég elkötelezettnek és felkészültnek érezzük magunkat, hogy segítsünk másoknak sikeres vállalkozásokat építeni és az online térben sikeresen megjelenni. Az AdMasters WEB3 reklám és média cégünk szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy teljes körűen támogassuk az vállalkozásod. Mi nem csak beszélünk a siker kulcsairól, hanem azt is tudjuk, hogyan valósítsuk meg azokat.

Bízunk benne, hogy csatlakozol hozzánk, és részese leszel annak az izgalmas utazásnak, amely során profi módon hozzuk létre és futtatjuk a hazai és nemzetközi kampányokat, és segítünk építeni a sikeres marketinged. Az AdMasters csapata mindig melletted van, hogy együtt dolgozzunk és hozzuk ki a legtöbbet az online jelenlétedből Mert nekünk a siker valóban számít, és tudjuk, hogyan érjük el azt.

Miért minket válassz

Mi is vállalkozunk
Tudjuk, hogy mitől leszel sikeres

Tapasztalat és szakértői tudás

2010 óta rengeteget tapasztalattal, és olyan SEO szolgáltatásokra specializálódott csapattal állunk rendelkezésedre, amik előreviszik céged fejlődését

Egyedi megoldások

Tudjuk, hogy minden ügyfél egyedi, ezért olyan személyre szabott megoldásokat kínálunk neked, amelyek az te specifikus igényeidre vannak szabva.

Bizalom és megbízhatóság

Büszkék vagyunk arra, hogy megbízható és bizalomra méltó partnerei vagyunk ügyfeleink számára. Ránk számíthatsz, hogy betartjuk ígéreteinket.
Előző
Következő
Húz
Térkép