fbpx
VEZETŐSÉG

Az AdMasters neve mögött két szenvedélyes vállalkozó áll.

Várhegyi Gergő, a Közösségi Reklámozás nevű marketing vállalkozás alapítója, 2013-ban hozta létre cégét azzal a céllal, hogy segítse a vállalkozásokat a digitális térben való hatékony jelenléttel és reklámozással. Az eltelt évek során Gergő és csapata olyan szaktudást és tapasztalatot halmozott fel, amely a digitális marketing számos területén kiemelkedővé tette őket.

Gergő az elmúlt 10 évben több száz weboldal és reklám kampány fejlesztését és kezelését vállalta el. A webshopok építése, az SEO optimalizálás, az animációs videók készítése, a videó és hangvágás, valamint a fotózás és videoklip készítés mind olyan területek lettek, amelyeken profi szintre fejlesztette magát. Az évek során folyamatosan tanult és bővítette tudását, így ma már szinte bármely vállalkozási üzletágban képes kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtani.

Gergő személyes hozzáállása az ügyfelek sikere iránt elkötelezett és szenvedélyes. Mindig keresi a legjobb SEO, arculat, dizájn megoldásokat, hogy ügyfelei a lehető legjobb eredményeket érhessék el a digitális térben. Az AdMasters csapata Gergő iránymutatása alapján törekszik a kreativitásra, a hatékonyságra és a minőségi munkára, hogy ügyfeleik elérhessék céljaikat.

 

Tóth Balázs a technológia transzfer, biztosítás és értékesítés területén képzett szakember, aki különböző pozíciókban szerzett tapasztalatot, például értékesítési menedzserként, országos menedzserként, ingatlan üzletág vezető menedzserként és vezetői asszisztensként.

A Nyugat-magyarországi Egyetemre járt, ahol üzleti adminisztrációt tanult. Folyékonyan beszél angolul és magyarul. Jártas a különböző digitális eszközökben, mint például a Google suite, a mesterséges intelligencia, az LLM CHATGPT és Claude, az adatvizualizáció, a Google Business/ADS/Analytics és az Adobe Photoshop.

Előadóként részt vett az ITU Telecom World 2019 konferencián Amszterdamban, ahol a technológiaátadással és innovációval kapcsolatos nézeteit osztotta meg. A Magyar Nemzeti Bank által kiállított pénzügyi és biztosításközvetítői tanúsítványokkal is rendelkezik, valamint konfliktuskezelési és tárgyalási technikákról szóló képzéseket végzett.
Szenvedélyesen szeret másoknak segíteni és megosztani a tudását. Kiváló szervezési, kommunikációs, interperszonális és egyéb munkával kapcsolatos készségekkel rendelkezik.

EGYESÜLÉS

AdMasters születése

Az igazi fordulópont 2021-ben jött el, amikor úgy döntöttünk, hogy összefogjuk tudásunkat és tapasztalatainkat, és létrehozzuk a KRYZA média birodalmat. Ez a birodalom magában foglalja a saját fejlesztésű KRYZA Network közösségi oldalt, a KRYZA CrypTube videómegosztót, a KRYZA Sound zenei stream oldalt, a KRZYA Education oktatási platformot, a KRYZA Labs mesterséges intelligencia felületet, valamint a KRYZA Exchange tőzsdei platformot. Ezek a részek együtt alkotják a KRYZA Ecosystemet. 

2023-ban elég elkötelezettnek és felkészültnek érezzük magunkat, hogy segítsünk másoknak sikeres vállalkozásokat építeni és az online térben sikeresen megjelenni. Az AdMasters WEB3 reklám és média cégünk szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy teljes körűen támogassuk az vállalkozásod. Mi nem csak beszélünk a siker kulcsairól, hanem azt is tudjuk, hogyan valósítsuk meg azokat.

Bízunk benne, hogy csatlakozol hozzánk, és részese leszel annak az izgalmas utazásnak, amely során profi módon hozzuk létre és futtatjuk a hazai és nemzetközi kampányokat, és segítünk építeni a sikeres marketinged. Az AdMasters csapata mindig melletted van, hogy együtt dolgozzunk és hozzuk ki a legtöbbet az online jelenlétedből Mert nekünk a siker valóban számít, és tudjuk, hogyan érjük el azt.

Miért minket válassz

Mi is vállalkozunk
Tudjuk, hogy mitől leszel sikeres

Tapasztalat és szakértői tudás

2010 óta rengeteget tapasztalattal, és olyan SEO szolgáltatásokra specializálódott csapattal állunk rendelkezésedre, amik előreviszik céged fejlődését

Egyedi megoldások

Tudjuk, hogy minden ügyfél egyedi, ezért olyan személyre szabott megoldásokat kínálunk neked, amelyek az te specifikus igényeidre vannak szabva.

Bizalom és megbízhatóság

Büszkék vagyunk arra, hogy megbízható és bizalomra méltó partnerei vagyunk ügyfeleink számára. Ránk számíthatsz, hogy betartjuk ígéreteinket.
Előző
Következő
Húz
Térkép