fbpx

AdMasters Felhasználási Feltételei

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi feltételeket, mielőtt használná az AdMasters weboldalát vagy szolgáltatásait. Az AdMasters weboldalának vagy szolgáltatásainak használatával Ön elfogadja és egyetért az alábbi feltételekkel:

1. Tartalom Használata: Az AdMasters weboldalának tartalma kizárólag információs célokat szolgál, és nem minősül jogi vagy szakmai tanácsadásnak. A tartalom használata a saját felelősségén alapul.

2. Regisztráció és Személyes Adatok: Bizonyos szolgáltatásokhoz regisztráció szükséges, és a regisztráció során személyes adatokat kérhetünk. Az adatokat bizalmasan kezeljük, és a vonatkozó adatvédelmi irányelveknek megfelelően tároljuk és használjuk.

3. Felhasználói Magatartás: Az AdMasters weboldalát és szolgáltatásait tisztelettel és törvényesen kell használni. Tilos olyan tartalmakat vagy magatartást követni, amely sértő, rasszista, jogellenes vagy zaklató.

4. Harmadik Felek Tartalma: Az AdMasters weboldala tartalmazhat harmadik felek által szolgáltatott tartalmakat vagy hivatkozásokat. Az ilyen tartalmakért vagy hivatkozásokért az AdMasters nem vállal felelősséget.

5. Szolgáltatások Elérhetősége: Az AdMasters fenntartja a jogot a weboldal szolgáltatásainak bármikori módosítására, szüneteltetésére vagy megszüntetésére előzetes értesítés nélkül.

6. Szerzői Jogok: Az AdMasters weboldalának tartalma, beleértve a szöveget, képeket és grafikákat, szerzői jogokkal védett. A tartalom vagy anyagok másolása vagy felhasználása az AdMasters előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

7. Felelősség Korlátozása: Az AdMasters nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy veszteségért, amely a weboldal használatából vagy a szolgáltatásokkal kapcsolatos problémákból ered.

8. Jogviták: Az AdMasters weboldalának használata során felmerülő jogviták esetén azok rendezését a magyar jogszabályok és a magyar bíróságok hatáskörében kell kezelni.

Az AdMasters fenntartja a jogot a Felhasználási Feltételek módosítására és frissítésére. Az esetleges változásokról értesíteni fogjuk felhasználóinkat.

Utolsó frissítés: [2023.09.22.]

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az AdMasters Felhasználási Feltételei a változásoktól függően időről időre változhatnak, ezért javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze őket. Ha nem ért egyet a feltételekkel, kérjük, ne használja az AdMasters weboldalát vagy szolgáltatásait.

Előző
Következő
Húz
Térkép