fbpx

Projekt leírása

KRYZA CrypTube
Igen
Igen
Igen

Video Megosztó

Örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy az AdMasters csapata aktívan részt vett a KRYZA Cryptube video megosztó platform teljes weboldal fejlesztésében és a hozzá tartozó alkalmazások kialakításában. Ez a projekt egy újabb mérföldkő az AdMasters számára, és örömmel mutatjuk be a közönségnek.

A KRYZA Cryptube egy modern video megosztó platform, amely hasonló funkciókkal rendelkezik, mint a YouTube és TikTok. Az AdMasters csapata gondoskodott arról, hogy az új weboldal és alkalmazások modern és felhasználóbarát felülettel rendelkezzenek, hogy a felhasználók könnyedén böngészhessék a tartalmat és részt vehessenek a közösségépítésben.

Az AdMasters tervezői és fejlesztői részt vettek az arculat tervezésében is, hogy a KRYZA Cryptube egyedi és felismerhető legyen a felhasználók számára. A projekt során kiemelkedő figyelmet fordítottunk a részletekre és a felhasználói élmény javítására.

Továbbá, az AdMasters vállalta a KRYZA Cryptube weboldal teljes körű SEO optimalizálását és a közösségi média hirdetések menedzselését is. Célunk, hogy a KRYZA Cryptube minél szélesebb közönséget érjen el, és kiemelkedjen a versenytársak közül.

Ez a projekt egy újabb példa arra, hogy az AdMasters teljes körű szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, beleértve a weboldal tervezését és fejlesztését, az arculattervezést, a SEO optimalizálást, valamint a hirdetések kezelését is. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy segíthettünk a KRYZA Cryptube platform sikeres elindításában, és továbbra is elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink sikerének előmozdításában.

Előző
Következő
Húz
Térkép