fbpx

Projekt leírása

KRYZA Sound
Igen
Igen
Igen

Zenei Stream

Nagy büszkeséggel és örömmel szeretnénk bemutatni az AdMasters legutóbbi projektjét, amelyben részt vettünk. KRYZA Sound, a zenei stream szolgáltató, teljes weboldal fejlesztését bízták ránk, és örömmel állíthatjuk, hogy sikeresen teljesítettük ezt a kihívást.

Az új KRYZA Sound weboldal modern és felhasználóbarát tervezéssel büszkélkedik, melynek tervezési folyamata is az AdMasters csapatának a kezében volt. Az oldal nemcsak asztali számítógépeken és laptopokon jól működik, hanem elérhető iOS és Android alkalmazások formájában is, hogy a felhasználók bárhol és bármikor élvezhessék a zenét.

Emellett az AdMasters vállalta a KRYZA Sound weboldal teljes körű SEO optimalizálását is, hogy a szolgáltatás minél több potenciális felhasználóhoz jusson el a keresőmotorokon keresztül.

Továbbá, az AdMasters csapata gondoskodik a közösségi média és Google hirdetések menedzseléséről is, hogy a KRYZA Sound még több hallgatót érjen el és terjedjen el a zenei világban.

Ez a projekt egy újabb példa arra, hogy az AdMasters képes teljeskörű szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinek, beleértve a weboldal tervezését és fejlesztését, a SEO optimalizálást, a hirdetések kezelését, és az arculat tervezését is. Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk a KRYZA Sound sikertörténetének, és továbbra is elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink sikerének előmozdításában.

Előző
Következő
Húz
Térkép